Skåneresan – vilodagen

Vi har ju alltid en dag då hundarna och värdfolket får ta igen sig, och vi får se lite av Skåne och så brukar vi hinna shoppa lite.

I år åkte vi först till Teba och sen vidare till Hunden & Herden, en butik i lite Engelsk stil med bl.a. kläder i tweed och vaxad bomull. Den butiken låg mitt ute i ingenstans bland grusvägar och fält, men var riktigt trevlig. På Teba köpte jag bl.a. ett sånt rehab-täcke som ReDog säljer, till halva priset. Jag täker att det kan vara skönt för Mackan att ha.

  
Vi åkte vidare till Österlen och åt lunch på en fiskrestaurang i Kivik och sen gick vi en promenad på stranden vid Vitemölla. Alla hundarna fick springa tillsammans och de verkade tycka det var jättekul. Vi hade dock lite otur med vädret och lyckades pricka in det enda ösregnet precis samtidigt som promenaden. 

   
Ett äppelkonstverk under uppbyggnad

Stranden i Vitemölla  

Ganska blöta hoppade vi in i bilarna och körde tillbaka till Koholma. Till middag fick vi en härlig köttgryta och sen fick vi göra lite charader där vi fick framföra en mening om oss själva som Jens hade föreberett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s