Återbesök hos veterinären – Mackan

Mackan åt Previcox i ungefär 3,5 vecka. Hennes mage klarade det och hon blev snabbt piggare när vi började med medicinen, men ju närmare vi kom dagen då vi skulle sluta tyckte jag att hon gick med kortare steg med höger fram. Förra onsdagen fick hon sista tabletten inför det inbokade återbesöket hos veterinären.

Jag märkte ingen särskild ändring i hennes beteende när vi tog bort medicinen, varken till de sämre eller det bättre.

I måndags träffade vi veterinären och hon konstaterade väl samma som jag, fast lite mer fackmässigt. Klart mindre reaktioner från ryggen men fortfarande ont i framför allt höger bog, men även lite i vänster. Vi bestämde att nästa steg är att röntga bogarna och eventuellt även ryggen. Vi ska få en remiss till Albano och en ortoped för att göra röntgen där och då får ortopeden bestämma om vi även ska röntga ryggen.

Nu väntar vi på att de ska ringa för att boka en tid, och under tiden får Mackan gå med täcke ute och så får hon inte gå med på alla långpromenader som de andra hundarna får gå. Hon är pigg och glad och vill gärna följa med ändå, jag får rapporter om att hon protesterar när jag går iväg med de andra två, men jag ser ju att hon inte mår bra av att följa med.

  
Mackan på en suddig bild tagen förra hösten. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s