Min vanliga Abbie är tillbaka!

Idag har vi varit på en husseaktivitet – träff med Land Roverklubben. Vi har kört i terräng (husse), fotograferat (jag) och minglat (mest husse och hundarna) på Ekeby söder om stan. Toppenväder och trevlig stämning och det bästa av allt är att Abbie var precis som vanligt. Hon var inte rädd för någon, inga skall eller höga morrningar, utan bara vanliga Abbie som stiger in i bubblan med mig när omvärlden blir lite för mycket att ta in.

    

 Finaste lilla Abbie.

I vimlet vid lunchen träffade vi på Mackans skytt från eftermiddagsjakten för några veckor sen. Han kör också Land Rover. Världen är inte så stor ibland.

 
Husse var väldigt nöjd med dagen och bilen. 
  
Här är någon som haft kul (inte vår bil)!

Vi fick lite introduktion till terrängkörning och så fick vi prova på lite olika svårigheter i en teknikbana. Vi fick köra runt på egen hand i ett stort grustag med branta backar (där hade det varit kul att träna hund). Efter lunch tittade vi på när andra körde i teknikbanor där man kunde tävla och det gällde att hålla sig inom ”portar” de hade satt upp. Det gick inte på tid, utan det gällde att ha koll på bilen och hålla den rullande hela tiden. Många hade lite mer oömma bilar än vad vi har och då hade det säkert varit jättekul att testa det. Det var ganska mycket lekstuga för vuxna där, på ett bra sätt liksom.

Konstigt det där att hundarna blir så trötta utan att anstränga sig fysiskt, men det blir de.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s