Magen efter en vecka

Nu har det gått precis en vecka sen operationen. Idag ringde jag djursjukhuset och frågade om navelsåret som känns konstigt, men de tror att det är en reaktion på ett stygn som gör att naveln står ut, och att det kan ta ett par veckor innan det i så fall lägger sig. Om det inte gör det får jag ringa igen. Sköterskan jag fick prata med fick kontakt med den veterinär som opererade medan jag väntade i telefon, så uppgiften kommer från rätt källa. Jag är dock lite skeptisk, men jag hoppas de har rätt.

Här är magen på en bild från igår söndag. Huvudet är uppåt på bilden.

Här är magen från sidan. Man ser tydligt hur naveln sticker ut.

Nu är Abbie bättre i magen så nu återgår vi till vanligt kost igen. Abbie har känts lite låg eller slö och idag lufsade hon liksom bara på kvällspromenaden. Jag tror att hon har tråkigt, hon passar nog inte som sällskapshund. Det gör förresten inte Mackan heller, hon är extremt klängig och kräver uppmärksamhet. Åt henne måste jag komma på en aktivitet som är enkel för mig att fixa med men kul och tröttande för henne fast inte för fysiskt krävande.

På den här bilden provar Joppe och Mackan vår tygbur. Kanske ska dotterna ta med sig Joy på ett litet läger med Hundungdom om ett par veckor och i så fall får Joppe sova i buren på natten. Den verkar vara tillräckligt stor i alla fall, men Joy ser ut att önska sig ut ur buren. Det behöver ingen bli orolig över, så ser hon ut varje gång hon hoppar in i bilen, men hon vantrivs inte där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s